Talent a les Aules
Esmorzar de mentors per acomiadar el Talent a les Aules

Aquest matí ha tingut lloc un esmorzar en el que han participat els mentors del Talent a les Aules d’enguany. Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, hi ha assistit també per tal d’agrair personalment als mentors la seva implicació en aquest projecte.

Tal i com Sánchez ha deixat clar, aquest és un projecte que “funciona des de la perspectiva de la formació i del desenvolupament de capacitats que es treballa amb els nois”. Respecte als mentors, l’alcaldessa de Gavà ha volgut posar de manifest que “al final aquí estem parlant de persones amb experiència en l’àmbit empresarial, en l’àmbit docent universitari, que veuen que aquest és un projecte que els hi permet fer una transferència d’experiència entre l’entorn educatiu i l’empresarial”.

Carles Ruiz, de la seva banda, no ha dubtat en assegurar que aquesta iniciativa  “estimula les capacitats creatives dels joves, les seves capacitats d’innovació, i aquesta és una de les millor maneres d’educar el futur professional de la gent dels instituts, per tal com Ajuntament jo estic convençut que continuarem recolzant aquesta iniciativa durant molt de temps”.

L’esmorzar ha tingut lloc en el marc incomparable del restaurant Kauai, al Passeig Marítim de Gavà. El seu propietari, Óscar Manresa, ha estat precisament un dels mentors de l’edició d’enguany del Talent a les Aules a la que avui s’ha posat punt i final. Manresa ha destacat que “prendre part en aquesta iniciativa als empresaris ens agrada perquè volem que el país continuï tenint emprenedors i que el futur tingui gent nostra forta que pugui crear empresa i projectes nous”.