Èxit de A Gavà Cap Infant sense Joguina

Un any més, l’ajuntament ha organitzat, a través de la Plataforma Gavà Solidària i juntament amb l’entitat Creu Roja, la campanya “A Gavà, Cap Infant sense Joguina”.

En aquesta edició, han estat una gran quantitat d’entitats locals les que s’han abocat de manera altruista realitzant activitats i accions per recollir joguines pels infants de Gavà, les famílies dels quals passen per moments econòmics delicats. Les entitats que s’han implicat en el projecte han estat: l’Associació Trenca’t la closca, la Coral Tornaveu, Gavàdance, l’Escola Immaculada Concepció, l’Escola de música Alba Massana, la Casa Andalucía, la Llar d’infants els Menuts de la Pineda, l’Ampa de l’escola Marcel·lí Moragas, CES Núria, l’AV La Sentiu, l’Associació Cultural Andalusa de Gavà, la Cooperativa Agrícola de Gavà, el Club de Handbol, l’Escola Santo Angel, els Amics de la Dansa, els Mercats Municipals, l’Escola de Futbol infantil de Gavà i la revista Petit Style.

Joguines recollides

Del conjunt d’activitats celebrades en destaca la del dia 16 de desembre, “la gran Jornada de recollida de joguines” en la qual, diferents entitats, van realitzar diverses activitats. La Creu Roja va vendre tiquets solidaris i la ciutadania va poder aportar joguines i vendre tiquets, tot gaudint d’una gran varietat de propostes i espectacles.

De totes elles, i de la recollida en equipaments que s’han fet a la ciutat, s’ha assolit la quantitat 229 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes i 413 complements o joguines petites. A banda, la Creu Roja ha recaptat una quantitat de 700 euros amb la venda dels tiquets solidaris durant els dies de la campanya.

Amb aquest diners s’han pogut comprar joguines per a totes les famílies beneficiàries de la campanya, és a dir, 250 infants de Gavà, amb edats compreses entre els 0 anys i els 14 anys. Creu Roja ha estat, de nou, l’entitat que ha col·laborat amb l’Ajuntament per a coordinar i portar a terme la campanya.