L’Alcaldessa durant la parada a l'estand amb els llibres reciclats del Punt Verda
L’Alcaldessa durant la parada a l'estand amb els llibres reciclats del Punt Verda

Gavà va celebrar dissabte, amb una molt bona acollida, una nova edició del Flea Market un mercat de segona amb un centenar de parades, totes elles muntades per gent de Gavà que es van instal·lar al llarg de la Rambla de Maria Casas.

L’alcaldessa, Gemma Badia va remarcar que amb el Flea Merkat “estem fomentant el reaprofitament dels articles que la gent decideix que ja no els necessita i vol posar-los a la venda per tal que un altre els aprofiti”. Badia va assegurar que aquesta “és una de les grans formules d’estalviar-nos el malbaratament dels productes”

L’Ajuntament també va instal·lar un punt amb llibres i amb material per reciclar a casa: “Hem aprofitat des de l’Ajuntament, a través de l’empresa municipal PRESEC, per posar una parada amb els llibres que estem reciclant al Punt Verd i amb uns kits de reciclatge per fer servir a la cuina per separar el plàstic del cartró i de l’orgànica i del vidre”. Badia va valorar molt positivament “el bon ambient festiu que hi ha i el fet que la gent estigui oferint coses molt diverses”.

El mercat  a més de les parades de venda i intercanvi  van oferir diferents tallers com un Taller d’aprofitament alimentari  i un Tast de contrast de vins ecològics blancs i negres acompanyat de formatges vegans de proximitat.