Festa de la Música 2022

Gavà ha celebrat aquest dissabte la 27ª edició de la Festa de la Música de Gavà, un esdeveniment molt esperat i que s’ha viscut intensament després de dos anys en els que ha patit els efectes de la pandèmia: l’any 2020 es va haver de fer online, i l’any passat es va poder fer presencial però amb les restriccions del moment. Aquest 2022, s’ha pogut organitzar sense cap mena de limitació sanitària.

Amics de la Música, que és l’entitat organitzadora es mostra “molt satisfeta de la resposta del públic i de la gran participació de músics i grups, d’estils i edats molts divers”, que durant tota la jornada van desfilar per l’escenari de la Torre Lluc, on s’hi va ubicar un piano de cua on diferents músics van poder interpretar peces diferents.

Segons Amics del a Musica, “l’objectiu d’aquesta festa és que la ciutadania pugui tocar en un escenari, quan no té sovint aquesta oportunitat. Els professionals estan acostumats, però potser gent que està estudiant no té aquesta ocasió tan a l’abast, per això hem volgut posar aquest escenari a disposició de tothom que vulgui tocar”.

Perea vol recordar, a més que “des de que es va fundar Amics de la Música fem aquesta festa, i és per tant la celebració més icònica de totes les que fem. Ens fa il·lusió que tothom pugui pujar a un escenari independentment del seu nivell d’estudis, trobo que aquesta és una molt bona iniciativa”.