Talent a les Aules
Benítez, ajudant aquest matí a un dels grups a tancar el seu pla d'empresa

La final de l’edició 2020-2021 del talent show Talent a les Aules tindrà lloc el proper dimecres, 3 de juny, a l’Espai Maragall. Haurà de ser una cerimònia sense públic a causa de les restriccions per la pandèmia, i per aquest motiu només hi podran assistir els finalistes i els seus mentors. Però compte, perquè la gala sí que es podrà seguir per streaming a través del YouTube del Centre de Serveis a l’Empresa, el Gavà Impulsa.

Tal i com ja vam avançar el passat gener, enguany la pandèmia també ha forçat als organitzadors d’aquest talent show a re-formular el premi principal, que ha passat d’un viatge a Silicon Valley a “un tour emprenedor per tres capitals europees on visitarem els seus ecosistemes financers, serà un viatge que creiem que serà més fàcil de realitzar ja que serà només per Europa i és més pròxim”, tal i com ens explica Laura Benítez, una de les directores del Talent a les Aules.

Les restriccions han fet que aquesta edició hagi estat forçosament especial: “Tenint en compte l’actual situació, la veritat és que aquesta edició ha anat molt bé perquè hem intentat reforçar la part online i els joves s’han acostumat a fer el seguiment a través de WhatsApp, de correus electrònics i de trucades per videoconferència”. També és veritat, d’altra banda, que “com sempre ens passa, se’ls ha quedat curt el mes i mig de treball, però han treballat molt i estan força il·lusionats”.

Benítez ha fet aquestes declaracions en el decurs de la darrera sessió tècnica que els participants han fet avui, celebrada al Centre de Serveis a l’Empresa, tot just abans d’expirar demà divendres el termini que tenen per presentar els seus plans d’empresa. En aquesta sessió se’ls ha “ajudat a tancar el seu Pla d’Empresa, ja que normalment venen amb el pla financer que els hi falta una miqueta”. Per la sessió d’avui han passat les 20 parelles d’estudiants que estan concursant en aquesta edició.