Gavà acull la XV Trobada d’Atletisme Escolar
Gavà acull la XV Trobada d’Atletisme Escolar

Desenes de joves es van trobar, dimecres al matí a l’estadi de La Bòbila, per participar en la XV Trobada Comarcal d’Atletisme de Centres d’Educació de Primària organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L’objectiu principal d’aquesta jornada ludicoesportiva, on hi va prendre part alumnat de 5è i 6è de Primària, ha estat la promoció esportiva de l’atletisme i la col·laboració amb els diferents centres d’educació de la comarca. Així, en les proves que es realitzen no es dona importància al resultat, sinó al temps que l’alumne pugui estar practicant aquell esport.

Rotacions

La trobada es va estructurar en 12 rotacions, que van durar proximadament 12 minuts, amb dos minuts de pausa per al canvi d’activitat. L’inici i final de cada rotació estava indicat amb una senyal acústica. Cada rotació va estar formada per alumnes de la mateixa classe. Les disciplines executades van ser: passada de tanques, salt de llargada, salt de perxa, triple salt, cursa de relleus, salt d’alçada, llançament de javalot, cursa adaptada, velocitat, marxa atlètica, tècnica de cursa i llançament de pes i disc.

El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de Treball de Professors d’Educació Física de Castelldefels, Gavà i Viladecans. Amb l’èxit obtingut a les passades edicions, per quinzè any consecutiu  es va obrir a la participació a tota la comarca.

La jornada forma part d’un conjunt d’activitats de promoció esportiva, juntament amb actes com els Fòrums de Professors d’Educació Física, altres trobades, Plans de Promoció, Formació en diferents esports, etc.