Isidre Casas, portaveu del GRup Municipal Junt per Gavà
Isidre Casas, portaveu del Grup Municipal Junts per Gavà

Enfilem l’últim any de legislatura i algunes de les nostres propostes que hem anat demandant des del seu inici comencen a veure la llum. Parlem, en aquest cas, de l’aprovació del reglament per constituir el Consell Municipal de l’Esport. Si volem fer bandera de Gavà com a ciutat esportiva calia una eina participativa per implicar tots els actors, des del comerç o l’empresa al mateix teixit esportiu (formatiu, inclusiu, competitiu i escolar), per escoltar i plantejar la política esportiva municipal de baix a dalt.

Des de Junts per Gavà, òbviament, no ens hem volgut mantenir al marge i hem participat activament en el seu redactat. Entre les nostres aportacions, fer prevaldre el principi d’igualtat entre les entitats esportives de Gavà (IGUALTAT), donar a conèixer anualment els projectes de pressupost de l’Ajuntament en l’àmbit esportiu i en les partides econòmiques relacionades amb les entitats esportives (TRANSPARÈNCIA) o preservar l’autonomia d’opinió i d’actuació pública de les persones, grups i entitats que en formen part (LLIBERTAT). Considerem que amb aquesta eina, ben treballada, aconseguirem donar un salt quantitatiu i qualitatiu important en el desenvolupament esportiu del nostre municipi.

Ara cal la implicació de les entitats i clubs esportius municipals. Per tant, aprofito per fer-los una crida a participar i formar part d’aquest Consell Municipal de l’Esport un cop hagin estat notificats per la via administrativa pertinent. Tots plegats hem d’aconseguir fer de Gavà una ciutat esportiva de referència a nivell de país. #FemEsport