Gavà contra homofòbia

Gavà se suma al Dia contra l’homofòbia, la lesfòbia, la transfòbia i la bifòbia amb diferents activitats que es faran durant tota aquesta setmana. Així, aquest dimarts, a les 16.30 hores, s’impartirà una xerrada sobre la infància trans a càrrec de l’antropòloga Michela Maiotto, a la biblioteca Josep Soler Vidal i, una hora després, en aquest mateix equipament es farà una hora del conte especial amb la narració de tres històries centrades en el respecte a la diversitat.

Altres propostes programades tindran lloc als Instituts El Calamot i Bruguers on, els dies 16 i 17 de maig, a l’hora del pati, es durà a terme un acció de sensibilització en què es reflexionarà entorn els rumors i mites LGTBI.

D’altra banda, el diumenge, 20 de maig, la “Cia Treatr3s” posarà en escena, a l’Espai Maragall l’obra “La reina de Gràcia” protagonitzada per Dakota, un personatge que representa l’ànima lliure, alegre i esbojarrada que viu la vida amb passió malgrat i ser criticada i de vegades marginada. Ella esdevé la veritable reina del seu barri. Després de la funció es podrà participar en un col·loqui a càrrec de l’entitat Generem, Associació Trans i, qui ho vulgui podrà admirar, al hall del mateix equipament, una exposició fotogràfica relacionada, justament, amb el muntatge presentat