Gavà ha acollit la Trobada d'Atletisme de Secundària
Gavà ha acollit la Trobada d'Atletisme de Secundària

L’estadi de La Bòbila de Gavà ha acollit durant aquesta setmana la XIII Trobada d’Atletisme d’Educació de Secundària organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat. Centenars de joves, vinguts de diferents municipis, han pres part en aquesta competició.

L’objectiu principal d’aquesta jornada ludicoesportiva és la promoció esportiva de l’atletisme i la col·laboració amb els diferents centres d’educació de la comarca. Així, en les proves que es realitzen no es dona importància al resultat, sinó al temps que l’alumne pugui estar practicant aquell esport.

El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de Treball de Professors d’Educació Física de Castelldefels, Gavà i Viladecans. Amb l’èxit obtingut a les passades edicions, per tretzè any consecutiu s’ha obert a la participació a tota la comarca.

La trobada forma part d’un conjunt d’activitats de promoció esportiva, juntament amb actes com els Fòrums de Professors d’Educació Física, altres Trobades, Plans de Promoció, Formació en diferents esports, etc.