Residència Gavà
Badia, donant un ram de flors a Ramon Sellarés, que compleix 100 anys aquest 2022

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat avui a la Residència i Centre de Dia Gavà a Ramona Queralt i Ramon Sellarés. Qui són aquests dos usuaris de la residència? Doncs ni més ni menys que dues persones centenàries, de fet la Ramona ha complert 101 anys. Badia ha parlat una estona amb ells i els ha regalat un ram de flors per celebrar una efemèride tan important ja que “sempre és una alegria poder arribar a aquesta edat i, a més, ens ajuda a posar en valor el fet de poder arribar a una vellesa en bones condicions, com les que estan aquests dos residents”.

Residència Gavà
Badia, amb Ramona Queralt, que compleix enguany 101 anys

Badia s’hi ha atansat fins aquesta residència, que enguany compleix 19 anys a la nostra ciutat, no només per felicitar a la Ramona i al Ramon: “Crec que era una visita deguda, important i volguda ja que, ara que estem en un moment que sembla que torna a ser una mica delicat en la qüestió de la Covid-19, és important comunicar el nostre suport a les residències i llars de gent gran”.

En aquesta línia, Badia ha assegurat que des de l’Ajuntament de Gavà “volem que a les residències sàpiguen que l’Ajuntament hi és, està present, i en el cas que necessitin qualsevol tipus d’ajuda o assistència, especialment si s’iniciés la setena onada, volem transmetre el missatge de que nosaltres estarem allà, com hem estat sempre fins ara, i que estem a disposició de les residències, que són un punt molt delicat i molt crític per tal que la gent gran no torni a patir en els primers moments de la pandèmia l’any 2020”.