Gran ambient XVIII Cros Ciutat Gavà

Centenars de persones han participat, aquest diumenge, en el XVIII Cros “Ciutat de Gavà, una prova organitzada, un any més, pel Club Atletisme Gavà i plenament consolidada en el calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Novament, la cursa, que ha sumat la seva edició número 18 s’ha disputat al bosc de La Sentiu, i segons la organització, “el nivell mostrat pels participants ha sigut fantàstic, tant per l’ambient lúdic com esperit esportiu i competitiu que ha regnat en totes les proves”. També afirmen que l’engranatge dels preparatius “ha funcionat amb una notable exactitud i sense cap incident destacable”.

Recordem que aquesta prova esdevé un dels tres crosos del Baix Llobregat que, per iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hi encabeix també una Volta Solidària no competitiva i sense classificació ni resultats. La cursa tenia per finalitat “donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada, sigui corrent o caminant, i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure”.

Tot el fons recaptat per la participació (3€ per participant), va destinat al Projecte Matern-Infantil de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.