Gran participació en els escacs de Festa Major
Gran participació en els escacs de Festa Major

El diumenge, dia 3 de juliol, es va celebrar el ja tradicional torneig de partides ràpides amb motiu de la Festa Major de Sant Pere. El Club d’Escacs Gavà, entitat organitzadora, ha valorat “molt positivament l’activitat” precisant que “la participació d’aquest any ha superat la dels anys anteriors, amb un total de 63 jugadors vinguts d’arreu de Catalunya”

Val a dir, que entre els participants es trobaven 2 mestres FIDE [MF], 3 mestres catalans i la campiona de Catalunya sub-12.

Després d’una lluita aferrissada entre els MF Francisco Javier García (CE Valls) i Josué Expósito (CE Agustí),que van fer taules en el seu duel particular, la victòria es va decidir a l’última ronda on García va guanyar la seva partida i Expósito va perdre davant Enric Barba (CE Sant Quirze), que va quedar segon.

La classificació completa es pot consultar al següent enllaç: Classificació final

El Xavier Escoriza va ser el millor jugador local amb 5 punts. Bones sensacions per ell, que disputarà del 11 al 16 de juliol el Campionat d’Espanya sub12.

El torneig va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà Gemma Badia, el primer tinent d’alcalde Jordi Tort i el regidor d’esports Luis Guitart.

El club referma que hi ha hagut “molt bon nivell d’escacs i que “el repte per l’any vinent és fer créixer el torneig”.