GSSP amb els veïns de Colomeres
Bondia conversant amb Mora al local veïnal.

El grup municipal de GSSP ha presentat un prec al Ple de gener demanant a l’equip de govern que “doti de més espai a l’Associació de veïns de les Colomeres”, perquè, segons el regidor d’aquesta formació, Juan Carlos Bondia, “el local actual es massa petit per l’ampli volum d’activitats que s’hi desenvolupen”. Bondia proposa, com a solució, que “s’habiliti un local proper, que hores d’ara està en desús, i que segons precisa sabem que s’ha pensat que pugui ser utilitzat per Adisga. Nosaltres demanem que, de manera coordinada i consensuada, també pugui ser usat pels integrants de l’entitat veïnal. D’aquesta manera es podria aprofitar més bé el lloc i cobrir ambdues necessitats”.

Bondia recorda que “Gavà compta amb un ampli i divers teixit associatiu, amb prop de 200 associacions, que realitzen moltes activitats i contribueixen a dinamitzar la ciutat. És era aquesta raó que cal ajudar-les”.

La presidenta de l’AAVV de Colomeres, Isabel Mora, ha explicat que “l’entitat reballa pel barri i dia a dia creixem amb nous socis i sòcies”. Segons Mora, “la nostra voluntat és seguir fent activitats i, si bé es cert que per fer-ne algunes l’Ajuntament ens cedeix altres sales, no n’hi ha prou perquè, ara mateix per exemple, estem preparant el carnestoltes i no hi cabem tots. De fet, a moltes veïnes que voldrien venir cada a cosir els hi de dir que no, i cal organitzar-ho per torns”.