policia de barri
GSSP demana més efectius de policia de barri

Gavà, Sí Se Puede (GSSP) demana al govern municipal que reprengui i augmenti el treball i el nombre d’efectius de la policia de barri o de proximitat. La formació violeta vol que aquest augment es faci efectiu a tots els barris en general però especialment als districtes 2 i 4, és a dir, als barris d’Ausiàs March, Les Colomeres, Les Ferreres, Can Tries, Can Tintorer i Ca n’Espinós.

Miguel Herrera, portaveu de GSSP, ha explicat que “hem mantingut en els darrers mesos diverses reunions amb associacions de veïns de la ciutat i hem detectat un problema comú i una necessitat que està reflectint la gent, i és aquesta major presència de policies de proximitat”.

Segons Herrera, aquesta policia de proximitat “no és una policia reactiva davant dels problemes sinó que s’anticipa als problemes, els detecta de manera precoç, i coneix de forma més efectiva tant a la gent com els negocis de la zona, per la qual cosa permet una convivència més pacífica”.

El portaveu de la formació espera que “el govern de Gavà prengui nota d’aquesta petició que està fent la població i que estem fent nosaltres, i que es pugui recuperar la policia de barri a la nostra ciutat”.

GSSP va fer aquesta petició al torn de precs del Ple Municipal de maig que es va celebrar ahir dijous, 31 de maig.