GSSP demana més seguretat vial
Una de les cruïlles és la de Colomeres amb el carrer del Centre

El grup municipal de GSSP ha demanat a l’equip de govern que “millori la seguretat vial en diferents encreuament de la ciutat per reduir accidents”. El regidor de la formació a nivell local, Juan Carlos Bondia, ha recordat que “ja fa un any vam reivindicar que es fessin millores en diferents barris perquè es feia evident que faltava seguretat, i ara ho tornem a reivindicar perquè, si bé és cert que en alguns punts s’ha actuat, en molts altres no”.

Bondia assenyala que “cal lamentar diferents atropellaments, com pot ser a l’avinguda de Joan Carles I, a la confluència de la carretera de Santa Creu de Calafell amb el carrer de les Moreres i Antoni Rovira i Virgili, a Colomeres amb el carrer del Centre o a Montflorit amb la plaça de la Constitució, entre d ‘altres”.

Juan Carlos Bondia diu que “és per aquesta raó que, des del nostre grup i des de Podemos Gavà, tornem a recordar al govern de la ciutat la necessitat urgent d’executar millores en la senyalització horitzontal i vertical i d’accessibilitat dels vianants i de les persones amb mobilitat reduïda”.