Ca n'Espinós
GSSP demana millores a la carretera de Ca n’Espinós

Gavà, Sí Se Puede (GSSP) demana al govern de la ciutat que millori la carretera d’accés al barri de ca n’Espinós. El regidor de la formació morada, Juan Carlos Bondia, ha explicat que “les famílies que viuen en aquest barri tenen bastant difícil accedir al centre de Gavà si no és amb autobús o amb vehicle particular perquè, des de fa 30 anys, és totalment impossible anar caminant per la carretera ja que no hi ha vorera i manca il·luminació”.

El grup municipal morat recorda que “l’Ajuntament de Gavà, com la resta d’Ajuntaments, té l’obligació per llei de donar serveis als seus ciutadans, ja sigui tant de neteja com d’il·luminació, així com l’accés als nuclis dels diferents barris respecte al centre del poble, i amb aquest barri això no s’està complint”.

En conseqüència, GSSP va sol·licitar en el darrer Ple Municipal de desembre que “es realitzin totes aquestes obres i els canvis necessaris a la carretera per tal que sigui transitable tant a l’anada com a la tornada, i que hagi una vorera per tal que tots els veïns del barri de Ca n’Espinós puguin anar al centre del poble amb tota normalitat i sense la necessitat d’utilitzar el vehicle particular”.