GSSP organitza una nova xerrada per promoure el cooperativisme
GSSP organitza una nova xerrada per promoure el cooperativisme

El grup municipal de Gavà, Sí Se Puede (GSSP) i el cercle de Podemos Gavà organitzen demà dijous una nova reunió de cooperatives. En aquesta ocasió, els convidats són Fiare Banca Ética i Guifibaix.

Juan Carlos Bondia, portaveu adjunt de GSSP, ha explicat que, en el cas de Fiare, aquesta “és una banca ètica que va néixer fa uns anys a Euskadi, que darrerament ha anat incrementant la seva capacitat, i, tenint en compte l’experiència que tenim amb tota la banca espanyola, veiem necessari poder donar a conèixer aquest tipus de cooperativa bancària”.

De l’altra banda, Guifibaix “dona l’oportunitat als ciutadans de connectar-se a una xarxa de Wi-Fi, ubicada sobretot al Baix Llobregat, i que permet utilitzar una cooperativa de xarxes i allunyar-se de les grans empreses multinacionals que ho controlen tot”.

GSSP vol amb aquestes xerrades “impulsar tot aquest tipus de cooperatives a la ciutat de Gavà i donar-les a conèixer, la gent ha de saber que existeixen alternatives a les típiques empreses que només busquen el benefici, un benefici que fa que la gent no rebi un bon servei”.

La reunió tindrà lloc demà dijous, 15 de març, a partir de les 18:00h, als baixos del Museu de Gavà.