Hauzer Techno Coating Gavà

L’empresa Hauzer Techno Coating ha obert una planta a Gavà. La nau, situada al numero 13 del carrer de l’Energia, funciona des de fa tres setmanes i s’ha equipat des de zero amb l’objectiu de fabricar plàstics cromats emprant una tecnologia innovadora 100% neta. El plan manager de la fàbrica, Xavi Fernández, diu que “el procés de creació del material és diferent del cromat electrolític tradicional, ja que primer s’aplica una pintura 100 % sòlida i després es croma directament amb plaques, és adir sense banys i per tant sense generar residus”.

Multinacional en expansió

L’empresa, que compta amb més de 180 centres repartits pel món i prop de 26.000 treballadors, s’ha establert a Gavà després que el també gavanenc, Jaume Amigó, que ha liderat el projecte de desenvolupament d’aquest tecnologia i exerceix de conseller tècnic al Consell de Direcció del grup, veiés que “la ubicació era ideal. La companyia tenia interès d’estar a Barcelona per la seva situació estratègica i perquè està de moda i aquest espai a Gavà, amb una nau diàfana i tant propera a l’aeroport, resultava idònia”.

L’alcaldessa Raquel Sánchez, qui també va voler participar de la festa inaugural de la planta es mostrava “molt satisfeta de poder comptar amb una multinacional innovadora que és referent en desenvolupament d’aquesta tecnologia i de la seva maquinaria de fabricació. És una empresa 100% neta que no genera residus ni consumeix aigua. És un exemple d’indústria sostenible i que coincideix amb el model de ciutat que volem”.