Maite Casellas al Liceu
Maite Casellas al Liceu

Maite Casellas és tot un referent entre els nens i les nens i el jovent que han passat per l’Aula de Dansa durant els 38 anys en què ha exercit com a professora. La direcció, els seus companys i l’alumnat volen agrair-li tota la bona feina, dedicació i sensibilitat que ha mostrat durant la seva llarga trajectòria professional amb un homenatge. Serà aquest diumenge, 18 d’abril, a partir de les 12 a l’Espai Maragall.

Durant l’homenatge, explica al Bruguers la fundadora i directora de l’Aula de Dansa, Mudit Grau, “ballaran ex-alumnes de l’escola dels que ella havia estat professora i  que actualment són professionals. Entre ells, hi ha Helena Martín que el proper dia 4 de maig estrena al Tivoli  Medea, fent de primera ballarina, Joaquin León, Dani Flores i Estefania Maiz, tots ballarins en actiu,  i Anna Portabales que a banda de ballarina en actiu i ex-alumna de la Maite, actualment és també professora de L’Aula de Dansa”.

També hi haurà projecció de vídeos i fotografies d’altres ex-alumnes que han volgut enviar-li unes paraules de reconeixement, i “farem un repàs de la vida artística de la Maite alhora de la part tant humana que ha tingut amb els companys i companyes de professió”.

L’any passat Maite Casellas va ser una de les dones artistes que va rebre el reconeixement a la seva tasca en el món de la dansa per part de l’Ajuntament de Gavà, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

L’Aula de Dansa

L’Aula de Dansa va començar a funcionar al 1978 quan la reconeguda ballarina i coreògrafa Mudit Grau va decidir impulsar un projecte que, més enllà de treballar la dansa, va esdevenir també un espai on preparar l’alumnat per cursar la carrera de dansa. La filosofia de l’Aula de Dansa és “formar divertint” . En les seves aules s’imparteix estil clàssic, flamenc, dansa contemporània i hip hop.