III Gran Premi de Marxa Ciutat de Gavà
La competició començarà a les 10 hores.

El Club Atletisme Gavà ha presentat el III Gran Premi de Marxa ‘Ciutat de Gavà’ que es disputarà a la Bòbila el proper 23 de març. La organització precisa que “en aquesta tercera edició es vol superar els inscrits dels anteriors Gran Premis, on el volum d’apuntats va ser molt alt, superant els 200 atletes”.

La participació va destinada des dels sub-10 als màster, cadascú amb la pertinent distància reglamentària per part de la Federació Catalana i la RFEA. Les inscripcions es podran dur a terme a través de la Intranet de la FCA.

La competició començarà a les 10 hores i acabarà amb l’entrega de medalles final. Com en les últimes edicions, la prova tindrà la presència de la campiona olímpica i entrenadora del CAG Maria Vasco, juntament amb el seu grup d’atletes, que venen d’aconseguir bons resultats en els Grans Premis disputats a Catalunya i també en l’últim campionat català.

D’altra banda, aquest cap de setmana s’han aconseguit tres importants fites. D’entrada, la Montse Martí ha aconseguit la mínima pel campionat sub-20 estatal en 60mll (marca de 8.04s). Inés Aguilera va batre el rècord del club de 300mll (41.33s) i 4 atletes sub-14 s’han classificat pel Campionat de Catalunya: Lucía Morales, Lucía Martos, Anna Doménech i Mario Martín.