III Gran Premi de Marxa

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de la seva Escola i la Secció de Marxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebra, aquest proper dissabte, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el III Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà».

L’objectiu, segons el Club Atletisme Gavà, “és tornar a comptar amb els millors atletes de l’especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d’aquest esport, i consolidar aquesta prova al calendari atlètic català”.

La competició pretén superar el número d’inscrits de les anteriors edicions, en les quals van participar prop de 200 atletes i se suma a les ja consolidades proves que configuren el calendari de l’entitat local, com ara el Cros «Ciutat de Gavà», el Trofeu Promoció – Gran Premi Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

La jornada donarà inici a les 10 del matí amb la cursa dels 1000 metres benjamins masculins, comptarà amb la presència de la campiona olímpica i entrenadora del CAG, María Vasco, que acompanyarà al seu grup d’atletes i culminarà al voltant de les 14 hores amb el lliurament de trofeus.

El Club Atletisme Gavà espera “convertir la ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.