III Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de l’staff tècnic i seu grup de velocitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebra aquest dissabte, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el III Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».

En aquesta tercera edició de la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà», el club espera “comptar amb els millors atletes de l’especialitat, com una nova demostració que el l’entitat està abocada en el desenvolupament i promoció d’aquest esport”.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que desenvolupem durant l’any, com el Cros «Ciutat de Gavà», Trofeu Promoció – G.P. Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» i més recentment el Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

El C.A. Gavà espera “convertir la nostra ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.