Inscripcions al XIX Cros Ciutat de Gavà

El diumenge 16 de desembre se celebrarà el XIX Cros “Ciutat de Gavà”, una prova ja consolidada al calendari de cros de la Federació Catalana d’Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat. Novament, la cursa es farà al bosc de La Sentiu, com en les edicions passades, amb l’objectiu, segons la organització “d’apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem ens permetran realitzar competicions d’altíssim nivell”.

La prova esdevé un dels tres crosos del Baix Llobregat que, per iniciativa del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hi encabeix també una Volta Solidària no competitiva i sense classificació ni resultats que té per finalitat “donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada, sigui corrent o caminant, i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure”. Tot el fons recaptat anirà destinat al Projecte Matern-Infantil de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat

El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt pels atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l’oportunitat per a molts corredors no federats de disputar una prova diferent.

Aquest any, de nou, es proposen tres circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultats.

La inscripció és gratuïta per a totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (10 €) i la 7a Volta SOLIDARIA (3€). Des de l’any passat la categoria OPEN té com a nom «Memorial José Luis Sánchez», en record de l’històric company del club. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.