Inscripcions II Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà
Foto: Emiliano Moro

El Club Atletisme Gavà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà i la Federació Catalana d’Atletisme, celebrarà el proper 16 de juny, a l’Estadi Municipal la Bòbila la II Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».

En aquesta segona edició, l’entitat organitzadora espera comptar amb els millors atletes de l’especialitat -en la primera edició hi van participar 300 atletes- i així “consolidar aquesta cita esportiva”. El Club pretén “convertir la ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i les nenes del club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats i en les millors condicions possibles”.

Aquest esdeveniment s’afegeix a altres competicions pròpies que l’entitat organitza durant l’any, com el Cross «Ciutat de Gavà», el Trofeu Promoció – G.P. Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà” i més recentment el Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Critèrium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Les inscripcions ja poden realitzar-se per part dels club mitjançant la Intranet de la Federació Catalana d’Atletisme. El termini finalitzarà el 13 de juny, el dimecres anterior a la competició.