Ple Municipal
Sergio Barnés, durant la seva intervenció d'ahir en el Ple Municipal

El gavanenc Sergio Barnés va intervenir ahir en el Ple Municipal en el marc del mecanisme de participació que permet a qualsevol ciutadà participar en el torn de precs i preguntes dels plenaris municipals. Barnés va demanar que es millori la senyalització de l’Espai Maragall ja que, segons ell, “té poca visibilitat”. Barnés va proposar instal·lar un panel LED a la façana per tal de reproduir tant vídeos com textos, així com uns televisors de grans mides on es pugui veure la programació trimestral de l’espai.

La resposta de l’equip de govern la va donar Ester Zamorano, regidora de Cultura de l’Ajuntament, que va assegurar que aquest “és un tema ja valorat en el nostre àmbit i coincidim en les necessitats descrites”. Zamorano va assegurar que valoren que la demanda de Barnés “s’encamina a millorar els canals de visibilitat de l’equipament en el seu entorn urbà, això com a millorar la seva identificació fomentant la seva identitat i reconeixement”.

La regidora va assegurar a més que aquesta millora en els elements de comunicació “resultaria altament eficaç i tindria un gran impacte atès que l’Espai Maragall és un equipament amb una alta afluència diària de públic que generen una demanda real d’aquesta informació”.

Finalment la regidora va agrair a Barnés la seva proposició, que és “una proposta en la que ja estàvem treballant”, i li va “agrair el seu interès en els projectes per tal que la nostra ciutat de Gavà sigui un referent”. També l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va agrair a Barnés la seva intervenció tot “esperant que el més aviat possible puguem millorar aquests elements de comunicació de l’Espai Maragall”.