Irene Clemente Campiona de Catalunya de proves combinades
Irene Clemente Campiona de Catalunya de proves combinades

La gavanenca Irene Clemente s’ha proclamat aquest cap de setmana, a Sabadell, Campiona de Catalunya de proves combinades. La jove esportista i ex-integrant Club Atletisme Gavà ha aconseguit el títol amb un total de amb 3.704 punts. Clemente també és una de les atletes destacades a nivell català i va sumar la medalla sub 23, a més del primer lloc a l’alçada amb 1.73 m.

El segon lloc absoluta va ser per la Ivet Rovira, que va acabar amb 3.613 punts, molt a prop de Clemente i va obtenir també la plata sub 23. Finalment, Carola Blanco, de L’Hospitalet Atletisme, va aconseguir el bronze amb una puntuació de 3.040 punts. Blanco també va es va proclamar campiona sub 20.

Clemente, que ara milita al Cornellà, ha explicat que havia “començat amb les tanques amb una marca de 9.16, que esperava rebaixar a 9. Al final, no ho he aconseguit”. En la prova d’alçada, precisava, que havia tingut “molt bones sensacions”, mentre que en pes ha “millorat la marca”. Clemente però, destaca “la prova dels 800 que ha estat espectacular ja que he fet 2.27 i no ho esperava. Estic molt feliç”

L’atleta de Gavà avança que la propera competició on acudirà serà “el Campionat de Catalunya Absolut, on segurament participaré en la prova d’alçada. Tot seguit espero prendre part en el Campionat d’Espanya Sub-23, i després vull arribar a l’absolut nacional”