Irene Clemente queda subcampiona catalana de proves combinades
Irene Clemente queda subcampiona catalana de proves combinades

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de proves combinades a l’estadi Serrahima, amb un cap de setmana farcit de totes les disciplines del decatló i l’heptatló i amb quatre categories diferents masculines i quatre de femenines, de sub 18 a absolut. A la prova reina, victòria d’Ivet Rovira a l’heptatló absolut i Jesús Castillo al decatló.

L’atleta de Gavà, Irene Clemente, s’ha proclamat subcampiona de Catalunya sub 23 i absoluta d’aquesta competició amb una marca de 4782 punts després d’un duel molt ajustat amb Ivet Rovira. Des de bon principi es va veure que tot estaria igualat. Ivet Rovira va vèncer als 100 tanques, però a l’alçada ho va fer Clemente amb 1.73 m. No obstant, Rovira va aconseguir millor marca al pes i als 200 mll per tancar la jornada, amb 25.11 en aquesta darrera prova. Al dia següent, victòria d’Ivet al concurs de llargada amb 5.75 m i als 800 m, donant-li el títol final i també la medalla sub 23. Clemente va acabar amb 4.784 punts i la plata absoluta i sub 23

La mateixa Irene Clemente, a través del seu perfil a les xarxes socials, va admetre que “encara que no hagi assolit l’objectiu del campionat m’emporto una marca de 4782 punts tan sols 2 punts per sota de la marca assolida fa dues setmanes a Múrcia, el que indica una gran regularitat que em fa estar molt satisfeta”.

Amb aquests resultats, Catalunya tanca el seu periple de proves combinades i els i les atletes esperen els seus respectius campionats d’Espanya, que han d’arribar en els propers dos mesos.