Talent a les Aules
Ja es coneixen els sis finalistes gavanencs del Talent a les Aules

Aquest matí s’han fet públics els noms dels sis projectes gavanencs finalistes en l’edició 2019 del Talent a les Aules. Aquests projectes són els que participaran a la final juntament amb els sis finalistes viladecanencs que es coneixeran el proper dimarts 9 d’abril.

Els sis projectes finalistes gavanencs han quedat repartits en només tres centres educatius: dos d’alumnes del col·legi Immaculada Concepció, dos més d’alumnes del col·legi Sagrada Família, i els dos restants del col·legi Santo Ángel. Aquests projectes són: “CleanUpp”, d’Ariadna Murillo i Tobías Carmona, alumnes del Santo Ángel; “Gaia”, d’Aina Ruzafa i Rocío Del Moral, alumnes del col·legi Immaculada Concepció; “Paraisol”, de Sara Rodríguez i Marina Gálvez, també del col·legi Immaculada Concepció; “Smart”, de Jana Pugès i Laura Valenciano Robles, alumnes del col·legi Santo Ángel; “Values2U”, de Mar García i Laia Fernández, alumnes del col·legi Sagrada Família; i “Womandoo”, de Victoria Población i Alexia García, alumnes també de la Sagrada Família.

Els sis finalistes gavanencs s’han conegut en un acte celebrat aquest matí a l’Espai Maragall en el qual l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, s’ha adreçat a tots els alumnes que han participat en aquesta edició.

Sánchez ha recordat la gala d’inauguració, on els joves estaven molt nerviosos, i ha destacat que “el que conta és tot aquest camí que heu recorregut, que jo estic segura que valoreu perquè ha estat un procés d’aprenentatge que estic absolutament convençuda que us marcarà, que us determinarà i que us ajudarà amb independència de si arribeu a la final o no”.

L’alcaldessa ha mostrat el seu convenciment que d’aquesta edició “sorgiran bones idees” perquè “el futur que tenim per endavant, amb nois i noies com vosaltres, és un futur prometedor, sou els millors i esteu en un territori d’oportunitats, un territori que és Gavà, el Baix Llobregat i Barcelona, i que és la punta de llança d’un país que sempre ha estat innovador, un país que sempre ha estat a l’avantguarda en matèria de creativitat i d’emprenedoria, per tant aprofiteu totes les oportunitats i aquest concurs és una molt bona oportunitat”.

En aquesta edició del Talent a les Aules s’han presentat 250 projectes, el que suposa per tant una participació de 500 estudiants dels centres d’ensenyament de la ciutat. La final tindrà lloc el dimarts, 7 de maig, a l’Espai Maragall de Gavà.