Javier Sancho
Trobada entre Javier Sancho (esquerra), nou Intendent cap dels Mossos d'Esquadra de Gavà, i Raquel Sánchez

Javier Sancho és, des d’aquest passat dilluns 18 de novembre, Intendent cap de l’Àrea Bàsica de Gavà dels Mossos d’Esquadra. Aquesta Àrea gestiona, a més de la comissaria que tenen a Gavà, les de Viladecans i Castelldefels. Sancho porta 23 anys al cos dels Mossos i el seu darrer destí era com a intendent cap de l’Àrea Bàsica de l’Alt Penedès a Vilafranca del Penedès. Abans havia estat treballant 14 anys a la ciutat de Barcelona.

Sancho ha estat rebut avui per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, en una primera trobada que ha servit per intercanviar impressions i per que els dos es poguessin conèixer personalment. Després de la reunió Sancho ha explicat que l’alcaldessa li ha semblat “una persona molt agradable i sobre tot molt oberta a continuar treballant en aquesta línia de col·laboració entre cossos policials”.

Respecte a les seves expectatives, Sancho ha destacat que aquesta Àrea Bàsica “funciona relativament bé”, i per tant la seva intenció serà “mantenir les actuals línies aconseguint uns nivells de seguretat assequibles i adequats”.

Raquel Sánchez, de la seva banda, ha manifestat també sentir-se satisfeta amb la trobada i ha destacat que, entre tots els reptes que hi ha, cal destacar el poder “constituir una policia de proximitat, és necessària aquesta articulació de la relació coordinada entre cossos per poder donar un bon servei a la ciutadania, per tant la seva incorporació és una molt bona noticia com també ho és el recent reforçament d’efectius de l’Àrea Bàsica de Gavà dels Mossos”.

A la reunió entre l’alcaldessa i Sancho i han assistit també altres membres dels Mossos d’Esquadra i l’Inspector en Cap de la Policia Municipal, Pedro Fernández.