La Gent Gran tanca la seva setmana amb un ball amb orquestra
La Gent Gran tanca la seva setmana amb un ball amb orquestra

La Gent Gran de Gavà va culminar divendres a la tarda tota una setmana d’activitats amb un ball amb orquestra al parc de la Torre Lluc. Va ser un acte lúdic per gaudir i fomentar les relacions socials al qual no va faltar l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui durant la seva intervenció va expressar la seva “alegria pel bon ambient”, i va felicitar als presents per la seva “implicació i ganes de participar demostrades durant els diferents actes”. Badia destacava “l’energia i ganes de fer coses que teniu” i els va animar a ser “igual d’actius” i no deixar de motivar-se tot “aprofitant les moltes possibilitats que ofereix la nostra ciutat”. També els va animar “a ser actius i fer-nos saber les vostres inquietuds i què necessiteu per tal de, en la mesura del possible, poder donar-hi resposta”.

Gemma Badia

L’esmentat feix d’activitats titulades : “Gavà, al costat de la gent gran” van arrencar el passat 24 d’octubre i han incorporat un seguit de propostes variades, algunes de contingut cultural, artístic, esportiu o lúdic, i d’altres de reflexió, debat i intercanvi d’experiències. Amb aquesta oferta s’ha pretén “posar en valor el paper de les persones grans a Gavà, conèixer la seva situació i necessitats i engrescar altres persones a formar-ne part del programa”, expliquen fons municipals.

A l’Espai Maragall es va programar el cinema cafè, la Jornada de debat del Fòrum G3 i una tertúlia cafè amb grans dones. I a la Biblioteca Josep Soler Vidal es va poder visitar una exposició de pintura de grans artistes i participar de la taula rodona amb pintors professionals de Gavà.

Amb aquest programa ha col·laborat el Fòrum G3 Gent Gran Gavà, un espai de participació i relació de les persones grans i professionals amb l’Ajuntament de Gavà. Des de la seva constitució s’han vingut realitzant diferents activitats dirigides a millorar la situació d’aquest sector de la població de la nostra ciutat.