La Vinya obre nou local al carrer Sant Pere de Gavà
La Vinya obre nou local al carrer Sant Pere de Gavà

El centenari Celler La Vinya de Gavà ha deixat l’edifici històric de l’any 1879 situat a plaça de La Pagesia i, des del passat 8 de setembre, compta amb una nova botiga al carrer Sant Pere, número 24, un local de 128 metres quadrats de superfície on anys enrere hi havia el restaurant Les Brases.

El propietari de La Vinya, Jordi Vidal explica que “el canvi va estar motivat per la mort de la mare, la Lluïsa Verge, que ens va deixar a finals d’abril. Ella era la titular del contracte de lloguer i va ser rescindit per part del propietari” i admet, amb nostàlgia que “ hem estat tres generacions vivint i treballant allà. El meu avi, els meus pares i ara jo i els meus germans. Així que no només és un canvi de feina, sinó també emocional”.

El nou espai, al qual s’han traslladat més de tres mil referències, compta amb taules i cadires i funciona com a bar de vins de 17 a 23 hores. Vidal també rumia fer vermuts els caps de setmana i és que, segons diu, “encarem el futur amb moltes ganes i seguirem al peu de canó per oferir el millor servei”.