Jornada de control a la Bòbila
Jornada de control a la Bòbila

L’Estadi Municipal de la Bòbila ha acollit, aquesta setmana una jornada de control. La competició, organitzada pel Club Atletisme Gavà, amb el suport de l’Ajuntament i de la Federació Catalana, era la primera de les comarques barcelonines a l’aire lliure des del confinament, raó per la qual va atraure a bon nombre d’atletes, alguns d’alt nivell. El programa va incloure proves de 100, 110 tanques, 200, 400, i 1500 metres. També llançament de martell i disc i triple femení. Emntre els participants hi havia Marc Alcalá, Marc Galé, Arnau Moné, Carmen Sánchez, Sara Gallego o Alba Manzano, entre d’altres.

Des del Club Atletisme Gavà asseguren que “l’esforç organitzatiu ha estat feixuc” però “s’han seguit al peu de a lletra totes les pautes de seguretat i sanitàries”. Així, només van accedir a les instal·lacions esportistes i tècnics, amb mascareta obligatòria, control de temperatura, mantenint les distàncies i omplint uns formularis de declaració responsable acreditant el el bon estat de salut i amb totes les dades de contacte per si fos necessari fer un rastreig. Tot i això, des de l’entitat es mostren “molt contents amb el desenvolupament de la jornada, tant per la bona participació, com pel bon nivell de la mateixa, ja que es van aconseguir molt bones marques”.

La prova estrella van ser els 1500 metres masculins que va guanyar Artur Bossy amb crono de 3:42.44. Entre els participants també hi havia el pratenc, Josep Maria Sanza, de 85 anys, i que es va quedar a només 1 metre d’aconseguir el rècord del món de llançament de martell en la seva categoria