Laura Redondo conquereix el seu segon títol nacional
Laura Redondo conquereix el seu segon títol nacional

Laura Redondo ha conquerit el seu segon títol nacional de llançament de martell. L’atleta gavanenca va aconseguir una marca de 68,12 en els Campionats d’Espanya, disputats aquest cap de setmana a Madrid, arrabassant-li l’or a Berta Castells, que es va quedar en 64,75. Es tracta, segons Redondo “d’un bon registre” tot i que admet que “esperava assolir un millor llançament”, malgrat tot, es mostra contenta perquè, segons assegurava, “tot ha anat molt bé”. Laura Redondo explicava que “de moment s’han complert els objectius de la temporada, tot i que encara manquen un parell més de competicions per poder millorar”.

Redondo també es mostrava prou “satisfeta per la organització i les mesures anti Covid-19 aplicades durant les proves on s’han respectat les distàncies, l’aplicació de gel hidroalcohòlic a les mans i tota la resta de precaucions sanitàries”, que, al seu entendre, “resulta essencial que es respectin perquè es tracta d’un tema molt seriós”.

L’atleta local també ha recordat que el confiament dur del març i l’abril “va ser complicat”, però que poc a poc va poder reprendre els entrenaments al CAR de Sant Cugat.