Premis-Nit del Comerç 2022
Premis-Nit del Comerç 2022

El restaurant Mar de Pins va acollir, ahir, la Nit del Comerç, organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals WOW GAVÀ, un esdeveniment on es va rendir homenatge a tots els comerciants i empresaris de la restauració del municipi, que va estar conduit per la presentadora catalana de Telecinco Nuria Marin.

Abans de l’entrega de premis entre els associats, en reconeixement de la seva tasca, el president de l’entitat, Raul Valle va fer una recorregut per la història de l’entitat que va néixer l’any 2020 fruit de la fusió de l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre i de la Unió de Botiguers. Va remarcar que “som una entitat viva, que respira i que és dels socis, dels quals estem perfectament oberts a rebre qualsevol mena d’ajuda o proposta de millora. Tot suport el rebrem amb alegria, amb determinació i amb l’ànim de, entre tots, fer créixer el nostre projecte”. El president de l’entitat comercial va assegurar que “ens trobem en una situació econòmica especial” però “creiem que si sumem forces podem aconseguir el repte de sortir sans i estalvis i poder fer de la nostra zona comercial un eix seductor pels gavanencs i visitants d’altres localitzacions”. Raul Valle va finalitzar llançant un missatge engrescador “tenim una feina il·lusionant al davant, anem a dur-la a terme, junts i forts”.

L’alcaldessa, Gemma Badia, va enviar un missatge per vídeo, en què va agrair la tasca del comerç durant aquests “anys difícils” i a WOW per la tasca de dinamització del comerç local que porta a terme.

Premiats "Aparadors amb orgull"
Premiats “Aparadors amb orgull”

A continuació va tenir lloc el lliurament dels premis, en concret a la millor decoració dels aparadors durant la celebració de la festa de l’orgull 2022, a càrrec de la regidora de Comerç i Polítiques d’Igualdat i LGTBI, Alba Riba. Van participar 21 establiments que van utilitzar per guarnir els aparadors un kit que els va facilitar l’Ajuntament. El premi a l’aparador més activista va ser per la Llar de les Maskotes; el premi a l’aparador més romàntic per el Taller de Analía, el premi a l’aparador més pedagògic per Star Books Gavà, el premi a l’aparador més divertit original per a PELEGRÍN PAPELERÍA i el premi a l’aparador més elaborat per a l’ARMERÍA MUÑOZ I BRUACH

En aquesta I Nit del Comerç, el comerç més WOW, elegit per votació popular, va ser per Biomovil Gavà; el premi innovació, entre tots els comerços sostenibles,va ser per Can Robert i es van concedir dos premis honorífics: un per Righetti Forners “per tota la seva trajectòria i resiliència de tots els temps”, i l’altre pel Celler La Vinya “una empresa fundada l’any 1929 que generació rere generació ha mantingut la seva essència”.

En el decurs de l’acte també es va lliurar un petit obsequi als nous socis i sòcies.

Activitat T’HO MEREIXES

Per altra banda, demà 16 de juliol organitzen l’esdeveniment T’HO MEREIXES, En el marc de la jornada, que començarà a les 18.30 h, s’organitzaran jocs d’aigua per als més petits i una festa de l’espuma. A partir de les 21 h tindrem música en viu. I a les 22 h arriba el plat fort de la nit, de la mà del DJ Héctor Ortega de Flash FM. Finalment, entre les 00.00 h i la 1.00 h, un DJ gavanenc posarà el punt final a la celebració. A més, ningú passarà gana, donat que hi hauran propostes gastronòmiques per a tots els gustos.