Isidre Casas, portaveu del GRup Municipal Junt per Gavà
Isidre Casas, portaveu del Grup Municipal Junts per Gavà

Acabem de passar la Festa Major de Sant Pere i enfilem la recta final per gaudir d’unes merescudes vacances que, malauradament, tampoc tothom podrà fer en sentit estricte per un motiu o un altre, i haurà de conformar-se amb l’oferta d’activitats i infraestructures que disposem a Gavà i que, un any més, evidencien velles reivindicacions encara avui no ateses. Tornant a la Festa Major d’estiu, us convido a tots i totes a reflexionar sobre el model que volem. Aquell de grans aparadors a què ens acostumen en els darrers anys, amb totes les mancances i molèsties veïnals, o un model menys ostentós, però alhora més participatiu en l’elaboració, o potser cal buscar l’equilibri entre tots dos models. Pensem-hi…

També vull aprofitar per enviar tota la força i suport a la gent de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià, que van patir el malson d’un dels pitjors incendis de l’últim lustre, amb més de 6.000 hectàrees cremades. Fets com aquest ens han d’ajudar a mantenir i prendre mesures de prevenció. Vivim en un entorn privilegiat que requereix un manteniment acurat i eficient, amb una climatologia cada any més extrema, i només cal visitar-lo per veure que, potser, hem de fer quelcom més tots plegats.

Afegir, també, més enllà del debat dels pactes municipals i supramunicipals dels quals tant s’ha parlat en els darrers dies, amb arguments de tota mena que no entraré a valorar, i a l’espera d’una sentència amb molts interrogants, un record per als nostres presos/es i exiliats/des que, un any més, no podran gaudir de les vacances envoltats dels seus familiars i amics.

Per acabar, recordar-vos que podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol aportació i/o afectació a info@juntsxgava.cat, o directament a la meva adreça icasas@gava.cat.

Bon estiu!