manteniment dels carrers
Gavilán, aquest matí al centre de l'Illa de Vianants

Francisco Gavilán, portaveu i regidor a Gavà de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs), ha assegurat aquest matí en declaracions als mitjans de comunicació locals que “Gavà necessita un pla de manteniment dels carrers que comenci pel primer carrer de Brugués i acabi al darrer carrer de Gavà Mar, perquè tots són carrers principals per Gavà ja que tothom paguem els nostres impostos”.

El líder taronja fa aquesta afirmació ja que “en les darreres setmanes estem veient com s’estan reparant les rajoles de l’Illa de Vianants, que jo denomino “tolls ocults” perquè quan les trepitges et taques ja que et salpica l’aigua”. Gavilán tira d’ironia en afirmar que “és curiós que s’estiguin reparant tot just ara, a dos mesos vista de les eleccions”, i recorda que “això s’ha de fer al llarg dels quatre anys de mandat, no just abans d’una jornada electoral tan important per a tots els ciutadans de Gavà”.

Gavilán conclou, doncs, demanant que “es reparin els carrers de Gavà durant tot l’any a mesura que sigui necessari, ja que Gavà és una ciutat viva que té molt moviment, i més concretament aquí és normal que es mogui tot el terra perquè passen molts vehicles per carregar i molts vehicles privats. Només demano això, és tan senzill com fer un pla de manteniment de tot el municipi”.