Marc Alcalá quart a Ourense

El corredor de Gavà, Marc Alcalá, ha acabat quart, en la prova dels 1500 metres, en el Campionat d’Espanya d’Atletisme indoor celebrat ara fa 10 dies a Ourense. El gavanenc valora molt positivament el resultat perquè aquesta cursa suposava el seu retorn a les pistes després de més d’un any amb el calvari de les lesions. Alcalá precisava al Marcador de Ràdio Gavà que “fins fa una setmana no sabia si podria estar en condicions d’anar a Galícia” però un cop superada aquesta fita assegurava que s’havia sentit “prou còmode” tot i reconèixer que no està “en plena forma”.

Marc Alcalá es mostra “optimista i amb un plus de motivació” en bona part per poder comptar amb nou entrenador. “Aquests setmanes m’estava posant en forma sol i a partir d’ara m’incorporo a l’equip que prepara Carles Castillejo, la qual cosa em fa molta il·lusió i crec que donarà els seus fruits”.

Val a dir que el campionat de Galícia suposa la finalització de la temporada en pista coberta. Això vol dir que, a partir d’ara, arrenquen les cites a l’aire lliure que, segons el gavanenc, “són les més importants”. Tot i que no ha precisat quan serà la seva propera competició sí creu que serà alguna milla i assegura que treballa dur per assolir els seus principals objectius que són: estar als Jocs Olímpics dels Japó i a l’Europeu de París.