Margarida

L’escriptora de Begues Margarida Camprubí presentarà a Gavà el seu nou llibre “Tot esperant, i no a Godot”, un recull de vint-i-dos contes plens de vida, alguns de realistes, però d’altres onírics i surrealistes. Tots, però, sorgeixen de la quotidianitat i molts no estan exempts de crítica social. Els relats també estan plens de suggeriments vitals i literaris, escrits en un llenguatge bellament escollit, amb un missatge que ens convida a no esperar més, a fer allò que sempre hem volgut fer, a seguir el rastre de la lectura, del pensament i de la imaginació.

Aquest és el quart llibre de ficció de l’autora, després de “La maleta. Contes no misògins” (2020), “A la recerca del matriarcat” (2021), i “Per on mamen els elefants” (2022). Camprubí, nascuda a Barcelona l’any 1957, també ha guanyat diversos premis, com el d’investigació per l’assaig Després de Newton, el 2n premi Sant Jordi amb el conte “Vidres esmicolats” o el 1r premi GavàMón amb el poema “Drets”. També ha estat mereixedora del 1r premi El pot petit amb “La malura dels cirerers” i el premi de novel·la negra 2022 amb El gat de Canyelles.

La presentació de “Tot esperant, i no a Godot” serà el 9 de febrer, a les sis de la tarda, a la biblioteca Josep Soler Vidal.