marxa 10 Km
Alberto Cemborain (a dalt, el primer per l'esquerra), bronze en marxa 10 Km Màster 50

El Club Atletisme Gavà està d’enhorabona perquè un dels seus atletes, Alberto Cemborain, ha estat medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de 10 Km Marxa Màster. La competició es va celebrar ahir diumenge, 21 de gener, al Prat de Llobregat, i Cemborain va aconseguir la medalla de la tercera posició en la categoria masculina M50, que agrupa als atletes d’entre 50 i 55 anys. El temps que el va acreditar en tercera posició va ser de 55 minuts i 55 segons.

Bernat Peso, president del Club Atletisme Gavà, valora “molt positivament” aquesta medalla aconseguida per “un atleta que ha tornat al nostre club després d’alguns anys a fora”. És una victòria “molt treballada en una categoria on hi ha molta competència”.

De fet, Peso ens avança que potser aquesta victòria serveix al club per “donar una empenta a la categoria de marxa, volem engegar-la dins dels nostre club i volem que gent que entengui aquesta disciplina pugui entrenar a joves talents”.

Si això passa, i el club acaba per posar en marxa, mai millor dit, la categoria de marxa, ja d’entrada es trobaran amb un rècord que, justament en la mateixa competició d’ahir, va fer el fill d’Alberto Cemborain, l’Àlex Cemborain. L’Àlex va competir en la categoria Sub20 i va fer un crono de 53 minuts i 43 segons, un temps que el va permetre acabar com a primer classificat en la seva categoria. Aquest temps fet per l’Àlex és “rècord absolut de la marxa en el nostre club, una fita que haurem d’esforçar-nos en superar en el futur quan potenciem aquesta disciplina”.

marxa 10 Km
Alberto Cemborain amb el seu fill, Àlex