Llançadora de feina
En marxa la primera Llançadora de feina de Gavà

Avui ha tingut lloc al Centre de Suport a l’Empresa la primera de les sessions de la nova Llançadora de feina de Gavà. Aquesta llançadora, que s’implementa per primer cop a la nostra ciutat, permetrà als seus 20 participants aprendre durant cinc mesos noves formes de cercar feina.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat la Llançadora per saludar personalment als participants i desitjar-los molta sort. Sánchez ha destacat que aquesta iniciativa “no és un programa tradicional d’ajuda a la recerca de feina sinó que incorpora una metodologia realment diferent i molt més enriquidora que en altres llocs on ja s’ha fet ha donat uns resultats d’ocupació molt satisfactoris després de superar aquest projecte”.

La tècnica que impartirà les sessions és Mariana Reina. Segons ens ha explicat a l’acabament de la sessió d’aquest matí, avui “hem portat a terme diferents dinàmiques per fomentar l’autoconeixement i el treball en equip perquè per nosaltres és molt important passar d’un grup a un equip de treball, d’aquesta manera ells a través de l’equip aconsegueixen que l’objectiu estigui molt més proper”.

Reina ha avançat que aquests cinc mesos “seran molt intensos, de fet és un entrenament intensiu per la millora de l’ocupabilitat i tractarem per exemple qüestions com els mapes d’ocupabilitat, plans d’accions, networking, elevator pitch, i la setmana vinent anirem tots al BizBarcelona per fer un intercanvi de coneixements i conferències”.