McGrath aconsegueix la millor marca espanyola de la història
Paul McGrath

Paul McGrath ha aconseguit fer història aquest cap de setmana durant la disputa del II Gran Premi Internacional Madrid de marxa aconseguint la millor marca espanyola de la història. El gavanenc, que ha quedat cinquè a la general, ha acabat la cursa amb un temps de 39.09, el que suposa un nou rècord d’Espanya sub 23 als 10.000 marxa i superar l’anterior millor registre nacional de 39.27, que ostentava el viladecanenc Valentí Massana, al 1992.

Després de la competició Paul McGrath expressava, a través de les seves xarxes socials, que “l’experiència viscuda ha estat brutal, competint de tu a tu contra els millors del món i aconseguint una 5º posició increïble”.

El jove precisa però que “no hi ha temps per al relax perquè això no para, i en tres setmanes viatgem a la República Txeca per a competir en el primer gran objectiu de la temporada, la Copa d’Europa de Marxa”.

El II Gran Premi Internacional Finetwork Madrid Marxa, Cita de Campions es va desenvolupar en el circuit urbà homologat, d’1km, a la Gran Via, entre la Plaça de Callao i l’edifici de Telefónica, metro de Gran Via. La sortida i meta estava situada en els limítrofs de la plaça de Callao.