Més 1200 ciclistes participen al Bike Show Gavà

Gavà ha gaudit d’un cap de setmana de bici i natura amb la celebració del Bike Show, un esdeveniment que s’ha celebrat al nostre municipi per primer cop i que ha comptat amb la participació de més de 1200 ciclistes que han pres part en diferents proves, d’entre les quals ha destacat la Copa Catalana BTT, un dels campionats de bicicleta de muntanya de referència en el món.

En aquesta cursa hi havia 300 inscrits de fins 15 nacionalitats diferents amb un altíssim nivell, del quals molts cercaven marca per poder anar als Jocs Olímpics de París de l’any vinent i altres de categories inferiors, cadets i juniors, que despunten. Albert Balcells, director Bike Show, es mostrava “molt satisfet de com ha anat aquesta primera edició del certamen a Gavà amb un gran acceptació per part dels ciclistes i amb un terreny i recorreguts fantàstics”.

Scott Marathon 2023

D’altra banda, Gavà també s’ha estrenat com a seu d’una de les curses del circuit Scott Marathon 2023 una dura competició que va comptar amb una gran participació i amb ciclistes de 20 nacionalitats que van optar per un dels dos recorreguts: 41Km i 1500m+ i 30Km i 1000m+. Entre els vencedors, cal destacar Vanessa Serrano, del Club Ciclista Ratpenat de Gavà, en categoria femenina i en la prova dels 30 quilòmetres.

E-Bike i pedalada popular

La matinal de diumenge es va completar amb dues curses més, no competitives. La primera sortida va ser la de bicis elèctriques amb quasi un centenar de participants que van completar 40 quilòmetres pel Garraf i la segona, una pedalada popular, amb 200 inscrits que van fer un recorregut pel Parc Agrari del Baix Llobregat.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha destacat “el bon ambient del Bike Show que ens ha permès comptar amb proves ciclistes de gran nivell, que han atret esportistes d’arreu, amb altres de caràcter amateur, i a la vegada, ens ha permès gaudir del nostre ric entorn natural, un espai natural envejable que cal aprofitar sempre amb respecte i civisme. Esperem que el Bike Show tingui continuïtat i Gavà es consolidi com a referència d’aquestes modalitats esportives”.