Més de 150 participants al Control de Llançaments Ciutat de Gavà
Més de 150 participants al Control de Llançaments Ciutat de Gavà

Aquest cap de setmana s’ha disputat a l’estadi municipal de La Bòbila el 1r Control de Llançaments Ciutat de Gavà. La competició, segons precisen des de la web del Club Atletisme Gavà, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha pogut beneficiar-se “de les importants millores a les instal·lacions amb cercles nous i una finestra de partits del CF Gavà que van poder fer servir.

Amb un format semblant al Critèrium de Llançaments que es fa tradicionalment a l’estiu, més de 150 atletes llançadors i llançadores van participar-hi. Javelina, pes, martell i disc són les 4 disciplines que es van trobar a l’estadi, amb un gran ambient atlètic que va començar a les 9.30 hores i van acabar amb el darrer intent de disc femení, a les 20.00 hores.

Per part del club local cal destacar la participació en categoria masculina de javelina de Roger Morales que va quedar quart amb una marca de 34.94 i de Joan Jiménez, que va fer 30.78. En disc femení, Ariadna Esteve va quedar segona amb un llançament 37.29. En martell femení de 3kg, Anne Gómez es va classificar setena amb 37.89.

La guanyadora va ser la favorita Laura Redondo. La gavanenca i actualment integrant del FC Barcelona va fer un llançament de martell de 69,75, a poc menys d’un metre del seu rècord d’Espanya i va expressar la seva “satisfacció de poder competir a casa”. També cal esmentar el debut, amb el seu nou club, el FC Barcelona de Núria Ferrer al llançament de pes.

Resultats aquí