Miguel Ángel Ibáñez
Miguuel Ángel Ibáñez (centre) agraeix als seus votants el suport rebut en les eleccions municipals

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) va perdre la meitat del seu suport municipal en les eleccions locals que es van celebrar el passat diumenge i va passar de tenir quatre regidors als dos que tindrà en la propera legislatura. Tot i això, el portaveu taronja, Miguel Ángel Ibáñez, ha volgut “agrair als 2.363 electors que van dipositar la seva confiança en el projecte i la candidatura que presentàvem a les municipals del passat diumenge 26”.

Ibáñez ha aprofitat per “felicitar al PSC pel bon resultat obtingut en unes eleccions que han vingut molt marcades per la proximitat de les eleccions generals que es van celebrar a finals d’abril”.

Ibáñez ha recordat que “des de Ciutadans hem estat treballant per conèixer les necessitats reals dels ciutadans i al llarg d’aquests quatre anys hem portat aquests problemes i inquietuds als Plens Municipals incorporant-les després al nostre programa municipal per aconseguir aquest canvi que Gavà necessita”.

Respecte al futur, el portaveu taronja ha assegurat que “continuarem treballant en la mateixa línia, visitant les associacions i les entitats i prenent-li el pols a Gavà per seguir presentant en el Ple aquestes propostes i per portar a Gavà el canvi que realment nosaltres creiem i que molts ciutadans creuen que Gavà necessita”.