Miquel Domènech guanya la Pujada al Castell 2019
Miquel Domènech guanya la Pujada al Castell 2019

L’atleta del Club Atletisme Gavà, Miquel Domènech, ha revalidat el títol de campió de l’emblemàtica Pujada al Castell de Castelldefels. La cursa, que va tenir lloc el passat 6 de desembre i ha sumat la seva 38ª edició, ja va ser conquerida pel gavanenc en les 4 passades edicions i, en aquesta ocasió, ha tornat a ser primer amb registre per sota dels 20 minuts. El segon també va ser l’integrant del CAG, Marc García, només 19 segons de diferència. Carlos Riquelme arribava poca estona després, tot i que no va poder enregistrar el seu temps degut a que no portava el xip. El següent de l’equip gavanenc va ser Carlos Pérez, 11ª posició.

Enguany s’ha mantingut gairebé el recorregut de 5,7km de la passada edició, començant a la platja i finalitzant al Castell. A més, han tornat les curses infantils, permetent als més menuts gaudir d’un recorregut al voltant del Castell.

Josep Cubedo va estrenar-se en la seva primera edició amb els grans, guanyant la seva categoria Sub16 i compartint podi amb Sergio Caballero i Max González, ambdós del Gavà Triatló. El següent va ser David Rubio, que de la mateixa manera que el seu company, també va guanyar la seva categoria Sub18, compartint podi amb Max Velasco del Gavà Triatló. Un minut després entrava també Omar Yechou, que assegurava haver patit una caiguda en el darrer tram i no va poder finalitzar com ell hauria volgut.

El grup dels OPEN també van fer una bona actuació. Pierre Goyard, Jesús Serra i Miguel Ramón Masip van ser els més ràpids del grup. De la mateixa manera, en dones, Estefania Félez, Claire Altimiras i Cati Serrano van ser les més ràpides del grup en completar la distància.