Miquel Domènech guanya la Pujada al Castell
Miquel Domènech guanya la Pujada al Castell

El corredor del Club Atletisme Gavà, Miquel Domènech, s’ha proclamat vencedor de la Pujada al Castell de Castelldefels 2018. El gavanenc, que partia entre els favorits, s’ha endut la victòria per quart any consecutiu d’aquesta clàssica que sumat la seva edici. En aouestaocaciño atakguns canvis resoecte a anys anteriotsó número 37. Enguany, però, hi ha hagut canvis en l’itinerari per l’ampliació del pla urbanístic en l’entorn natural del Castell, que ha fet impracticable el recorregut anterior i la celebració de les curses de promoció. Dos minuts més tard va entrar el Carlos Pérez, en 13a posició.

El nou recorregut, de 6,2 quilòmetres, va partir del parc del Mar, amb un primer tram bastant pla i després pujada fins al Castell. Prop de 500 corredors van prendre la sortida, d’entre els quals, hi havia una desena d’atletes del CAG, un número inferior al d’anteriors edicions. A la sortida es va formar un primer grup liderat per Miquel Domènech, que va acabar imposant-se. Dos minuts més tard va entrar Carlos Pérez, en 13ª posició.

En la categoria Sub18 van córrer Omar Yechou, que amb un temps de 25 minuts es va col·locar primer de la seva categoria, i Dylan Silva, que tot i arrossegar unes molèsties als bessons, va aconseguir tancar el podi de la categoria.

El grup OPEN va estar marcat per Pierre Goyard, que va arribar just per sota dels 27 minuts i molt a prop d’en Miguel Domènech. Prop dels 40 minuts van entrar juntament Laura Keyer i el president Bernat Peso.

D’altra banda cal destacar el paper de Mario Pérez i Bruno Cayuela, del grup Sub12, i Micaela Gelabert, del Sub10, que van ser els atletes més joves del CAG en completar la distància, acompanyats de familiars.