Miquel Domènech obté 2 medalles
Miquel Domènech guanya 2 medalles.

El Club Atletisme Gavà va obtenir dues medalles en el campionat de Catalunya sub-23 i Absolut de Pista Coberta celebrat ahir a Sabadell. Ambdues medalles van correspondre al Miquel Domènech, que va proclamar-se campió de la seva categoria i també a nivell sènior.

Domènech, que ja porta aconseguits força èxits,  va fer una carrera molt completa, dominada de principi a fi, acabant amb un temps de 1:53.11s, per davant de grans rivals com Brahim Fateh (ISS L’Hospitalet) o Guillem Carner (CA Igualada).

El gavanenc va repetir medalla d’or en sub-23, és el seu primer campionat absolut guanyat en Pista Coberta, després de la medalla de plata de la passada temporada.

D’altra banda, cal destacar també el 5è lloc de Mar Cortés, en els 60mll sub-23, amb una marca de 7.97s i la 10ena posició absoluta de la junior Maria Brullas, també al 60mll, amb una marca de 7.91s (nou rècord del club superant la seva pròpia marca).

Esther Salvador (12ena en Pes absolut) i el Pablo Verdeguer (10è sub-23 en 60mt) van ser els altres participants en el Campionat a Sabadell.