Nou magatzem del CAG
La construcció l'han materialitzat els propis atletes.

El Club Atletisme Gavà, amb el permís de l’Ajuntament, ha inaugurat un nou magatzem extern a l’estadi de la Bòbila per guardar el material de les seccions de llançaments i de velocitat.

El magatzem, que té mesura de 6×4 metres, va ser aixecat pels mateixos atletes del Club Atletisme Gavà, que amb una setmana i mitja de feina van aconseguir culminar l’obra. La caseta, segons expliquen, “servirà per tenir el material a mà en tot moment a la pista i alliberar els magatzems interns de la Bòbila per donar-li altres usos”.

El magatzem està situat a la zona nord de l’estadi, darrere d’una de les porteries, i dins s’hi guardarà tot el material referent als llançaments (pesos, martells, discos i javelines), juntament amb les perxes, les tanques petites i tot el material per fer exercicis d’entrenament. Justament al costat, es guardaran les tanques de competició que s’utilitzen per les proves de la federació catalana.

Segons el Club Atletisme Gavà “la dedicació dels atletes amb el seu club és màxima i, per aquest motiu, ells mateixos van decidir ajudar a aixecar aquest magatzem, que ha de servir per agilitzar les operacions durant els entrenaments, atenent que durant la setmana entrenen més de 200 persones a la pista d’atletisme, a banda dels esportistes d’altres clubs”.