Nou rècord de Laura Redondo
Nou rècord de Laura Redondo

L’atleta de Gavà i entrenadora del Club Atletisme de la ciutat, Laura Redondo, ha conquerit el seu sisè títol en la disciplina de llançament de martell en el campionat d’Espanya d’hivern en la modalitat de llançaments llargs, disputat aquest dissabte a la localitat de Motril.

Laura Redondo (FC Barcelona), amb la seva millor marca personal, ha aconseguit la primera posició i el rècord dels campionats, que ella mateixa tenia des de 2012, amb 68,11 metres aconseguit en el seu cinquè intent.

La segona posició va correspondre a Berta Castell, plusmarquista nacional, amb 65.23, mentre que la tercera posició va ser per a Osarumen Odeh Odeh (63.32)

Per part de la delegació catalana, també van pujar al podi Pedro José Martín (Barça), segon en martell amb 71,94 m, i Andrea Alarcon (AAC), segona en disc amb 48,90 m.

Aquests X Campionats d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs han tingut un bon nivell, com ho demostren els tres rècords de la competició que s’han aconseguit establir, i en el qual han estat presents els millors llançadors nacionals en els concursos de javelina, martell i disc.

PUBLICITAT