Nova màrfega de Perxa a la Bòbila
Nova màrfega de Perxa a la Bòbila

El Club Atletisme Gavà ja podrà practicar de nou la prova del Salt de Perxa a les instal·lacions de la Bòbila. L’Ajuntament ha instal·lat una nova màrfega on hi havia l’antiga, que segons recorda el Club, “degut a un desafortunat incident va haver de ser retirada ara fa vuit mesos”.

La màrfega, de l’empresa aragonesa Lausín Y Vicente, donarà servei als atletes del grup de proves combinades i a l’escola del CAG que practiquen setmanalment aquesta prova.

El concurs es va adjudicar a l’empresa de material esportiu de Saragossa per una xifra propera als 28.000 euros, i juntament amb la instal·lació de la màrfega també s’inclou l’escala de jutges per a la competició que també va resultar inutilitzable durant l’incident passat.

El Club Atletisme Gavà té a les seves files cinc atletes de proves combinades en categoria masculina que practiquen aquesta disciplina dins del decathló. A més a més, l’escola fins a arribar a la categoria cadet, entrena de manera regular la pràctica del salt de perxa per poder competir en controls de la Federació Catalana d’Atletisme.

Precisament, el Club ha volgut anunciar la incorporació d’Aleix Pi com a nou tècnic de perxa. Pi és atleta de l’Agrupació de Catalunya i bronze espanyol absolut a Pista Coberta.